Livet

Vår dag!

Idag har vi hunnit med mycket. Dels har Harry kört sitt första pass på Minisats vilket funkade utmärkt. Jag hann bränna av en svettig halvtimma på bandet och vi åkte hem trötta och nöjda båda två! Härligt, nu kan mamma boka in träningspass på dagtid. Perfekt att bli av med träningen på förmiddagarna när man är pigg. Minisats är för övrigt kanon nere på Sats i Infra. Tjejerna som jobbar där är superduktiga och idag var det 4 småfisar i åldern 4-7 månader där när vi kom. Jag tror att det är både stimulerande och utvecklande som tusan för Harry att hänga med jämnåriga.

Kollar Teletubbies. Hatad av föräldrar men fullkomligt älskad av barnen. Bara stänga av öronen för en annan 🙂

Lagom tills vi skulle hem fick jag sms från Pia med kaffe inbjudan så vi tog nya vagnen och traskade upp dit. Massa barnmys och den obligatoriska Teletubbies-tittningen är avklarade och vi är nu hemma och ska ta det lite lugnt med mamma-harry-tid i soffan. En alldeles perfekt måndag med ett litet regnmoln i form av saknaden av storebror. Massa dagar tills vi får gå och hämta honom på skolan… ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: