Livet

Nya Vrålåket

Blocketfynd med hemleverans minsann! Jo, jag tackar jag! Kollade in på blocket och hittade en här i väsby. Som jag fick hemkörd på en timma – det är fynd det!
Harry har provåkt och framför allt provsovit Pias (eller rättare sagt Lukas) vagn och gillar den skarpt. Underbar att köra och han sover som en prins! Jag gillar egentligen varken 3-hjulingar eller framåtvända vagnar när man är så pass liten men när man är ute och går i spår gör det inget. Där händer det inget läskigt så man vill se mamma och framför allt finns det inget man kan krocka med så vagnen välter. Kommer ha kvar min gamla och STORA vagn och använda den när vi ska ut bland folk, den är ju lättkörd den med men då ska det vara asfalt. På grus är den bedrövlig och jag vill inte ens tänka på hur den blir när det kommer snö.

Nya vrålåket är en gammal goding (jag hade en likadan när Viktor var liten). BabyTravel Amsterdam heter den och den jag har fått tag på är en 2010 som är helt ny! Tjejen jag köpte den av hade fått en ny i garantiutbyte då hennes blivit förstörd på flyget. Viktor och hennes dotter gick på samma dagis och det känns extra skönt att köpa av nån man ”känner”. Har såklart varit ut på testrunda i spåret och Harry sov sött hela vägen. Det har aldrig hänt med den gamla. Tjoho!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: