Livet

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen. Har som alltid haft en underbar helg med massa familjemys, fix och pyssel. Härligt!
Den här helgen hade jag o Fredrik en liten minikräftskiva planerad i smyg för mamma o pappa så i lördagskväll surplade och smaskade vi i oss dom röda små kräldjuren. Bilder och recept kommer senare ikväll!

Annars så har vi varit på marknad. Jag hittade ett par teer som jag shoppade på mig men det var Fredrik som stod för shoppingen. Han samlar ju på gamla kameror och fyndade hej vilt i ett loppisstånd. Det är en mycket nöjd man som ikväll ska putsa och dona på nykomlingarna till samlingen innan dom åker upp i vitrinskåpet.


Typ ett sånt här är det. Men nån dåre har fått för sig att måla den i falurött?!??!

Men det bästa med helgen är nog alla fynd jag har gjort bland pappas gömmor på landet. Till min stora glädje hittade jag idag ett sånt där gammalt symaskinsbord!! Det är i dåligt skick men med kärlek och färg kommer det bli kanonfint. Åhh – lycka! Hittade även ett gammalt fint bord och en vägghylla som ska få sig en make-over. Mycket pyssel inför alla kalla hösthelger på landet. Mycket trevligt.

Nej, nu måste jag lägga stora sonen som önskar en saga innan sovdags. Viktor har valt den här för kvällen, den har vi aldrig läst förut… sötnos! Men det är en bra barnbok så jag har inget emot att ta den för en hundade gång.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: