Livet

Sjukstuga

God Morgon!

Här är det lugnt idag. Viktor är sjuk med feber och Harry är halvseg och trött. Jag hade såklart ett inbokat pass med min PT Mikaela idag men det var ju bara att avboka. FÖRBANNAT också. Inget att göra åt det såklart, kottarna är ju alltid viktigast, men nedrigt att det inte gick att fixa till en barnvakt. Morfar och farmor som är mina räddningar i vanliga fall kunde faktiskt inte idag. Dubbeltypiskt. Men men, bara att ladda om och ta det nästa vecka. Som tur är hann jag ut på en PW imorse och jag hoppas på att kunna hinna med ett pass ikväll istället. Vi åker ju till landet så det får väl bli en löprunda och en dejt med mina gummiband. Det löser sig.

Hmmm… Glömmer man att ändra inställningarna på kameran blir det väldigt suddiga killar. Men dom visar sig inte från sin bästa sida idag i alla fall så lite suddighet gör inget idag. Mina hjärtan – gör ju som vanligt ont i det där känsliga mammahjärtat när dom är hängiga och sjuka! ♥

Jahapp! Det blir hushållsarbete för mamma då. Först ut är att ta tag i surdegen som har stått och bubblat till sig sen igår kväll. Sen tvätt. Och kanske damsuga. Och möjligtvis våttorka övervåning. Märkligt att dom där ”roliga” sysslorna aldrig verkar ta slut. Inte ens minska. Det är ju Fredag i alla fall – alltid något!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: