Livet

Jag idag

Har en ny tröja och nya pjucks idag. Tröjan (i en betydligt mindre storlek! TJOHO!) är från Stadium. Längre modell som är perfekt för promenixar från SOC. Nya pumisar hittade Fredrik åt mig på Thuns när vi var där. ROSA till och med. Han känner sin tjej! Jeansleggingsen är gamla (har dock inte kunnat använda dom på över 1 år så dom känns som nya) från VILA.

En morgonpromenad fick det bli idag. En PW var bara att glömma. Jag har ingen träningsvärk (hur är det ens möjligt?!) men däremot har mina stackars hälsenor ingen bra dag. Det är dock skönt att röra lite på sig ändå så det blev en 40 min lugn-och-ro-promenad med vagnen. Då fick Harry sussa lite också.

Idag ska vi ta oss ner till BVC och kolla hur det växer och knakar med Lillfisen. Sen blir det en liten minishoppingtur för hans del. Harry har inga tröjor (hur gick det till?) och än så länge är det för varmt för fodrade jackor och sånt. En fleecetröja och ett par vanliga munkisar står på önskelistan!

Eftermiddagen kommer vi nog tillbringa med en kopp kaffe hemma hos Pia.

Trevlig torsdag alla!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: