Livet

Ännu en fullspäckad dag!

Nu så fanns det en minut över till mamma. Dagen har (som alltid) gått i ett. BVC-besök, städning, hämta en väldigt trött skolkille, handla, laga middag och nu till sist nattat Harry. Viktor får hänga uppe en stund till och kolla lite TV innan han ska hoppa i säng. Själv ska jag göra lite sånt jag älskar. Sätta en surdeg och koka en laddning marmelad står på schemat för kvällen. Det är det bästa jag vet, köket för mig själv i lugn och ro och få koka, baka och laga. MYS! Jag skulle inte alls ha några problem med att vara hemmafru. Eller jo, det var ju det där med tvätten… Kan man vara hemmafru med en städerska som tvättar och skurar?

Träningen har fått ge vika för mina onda hälsenor idag men två hyfsade promenader har det i alla fall blivit. Får jag lite tid över i kväll tar jag mig nog en PW trots allt. Jag har liksom vant mig vid att få en stund för mig själv och dels få upp lite puls men också få lite tid att tänka och filosofera lite. Det är rätt skönt att få en stund när man liksom inte har nåt bättre för sig än att klura lite på både problem och trevligheter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: