Livet

Ondag 24 augusti

Det var dimmigt, vått och rätt kallt när jag var ute imorse.. Men väldigt vackert. Önskar jag kunde haft systemkameran med mig och fotat i spåret. Hur mycket spindelnät som helst som är underbart vackra när det är dagg. Den här tiden som kommer nu, tidig höst, är en verklig favorit när det gäller att knäppa kort. Allt blir vackert och ”krispigt” när det börjar bli kallare. Tidiga mornar är bäst. Nästan så det gör det liiite lättare att komma upp och ut på en PW.

Idag är det stora grejer på gång – första tillfället på babysimmet för Harry. Bara att hoppas och be till badgudarna att han gillar det så vi inte står där i poolen med ett gallskrik i halsen i en halvtimma. Återkommer med rapport när vi kommer hem.

Eftermiddagen späckas med ett läkarbesök för min del. Har ett argt sår på en tå som vägrar att läka. Känns ytterst fånigt att springa till läkaren för det men efter över en månad med blod, var och annat smaskigt kunde jag inte komma undan längre. Igår var jag där och fick ett första uttorkande spritomslag och idag ska dom väl se om det hjälpte eller om dom ska skära lite i min stackars tå. Huga!

Men nu hör jag bekanta röster i hallen! Pia och Lukas kom just in för att fika och leka lite här på förmiddagen. Mysigt värre!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: