Livet

Tisdag 23 augusti

God förmiddag!

Här har vi haft en bedrövlig natt med obefintlig sömn. Fy fasen. Den enda som sovit ok är nog Viktor, den lille mannen sover tydligen igenom vad som helst. Fredrik åkte till jobbet med grus i ögonen och själv sitter jag och mer eller mindre injicerar kaffe. Harry däremot som gladeligen höll sig vaken i natt sover nu sött i soffan. Tack för den!

Idag är det inspelningar igen och dagens stjärna är Viktor. Det ska filmas när han går hem från skolan och lite eftermiddagsmys. Han ser fram emot det jättemycket – det är väl ingen 5-åring som inte vill se sig själv i TV – och väntar med spänning på att jag ska hämta honom i eftermiddag.

Annars tror jag dagen får bjuda på hemmafix, tvätten är numera tvättad men inte inplockad i garderoberna. Där har jag nog och göra ett par timmar. Kan inte nog poängtera (igen) hur mycket jag hatar att tvätta. Jaha, nu vaknade Harry. 25 minuter var så mycket han tyckte mamma kunde få i lugn och ro. Tillbaka till arbetet då!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: