Livet

Jag idag

Länge sen jag ens hade kläder på mig som är värda att nämna men ibland så… Hittade en gammal tunika jag inte använt sen förra sommaren då magen var begynnande stor och jag vill gömma mig mer än vanligt. Jag gillar att vara gravid men den där tiden när magen är ful och stor innan man direkt ser att man är gravid är ingen höjdare. Hur som hade jag den här glittriga saken rätt ofta men sen blev den ju för liten. Nu är den massor med förstor men instoppad till jeans blev det är rätt ok. Gjorde bilden svart/vit och insåg att den skulle varit ännu snyggar och kanske mer jag om den var svart/vit på riktigt. Men man kan inte få allt…

Tunikan från H&Ms förra sommarkollektion och ännu äldre jeans (måste nog uppdatera min jeansgarderob tror jag) från VILA.

0 kommentarer

  • Anonym

    Himla fina jeans ! Du slänger väl inga kläder innan jag får se om det är nåt jag kan ha, ekonomiskt tänkande kallas det för ! Rea Maj får sen resten så blir hon glad ! Hur vet jag att du ser mina kommentarer, svarar du på nåt sätt eller ?Mamma

Kommentera

%d bloggare gillar detta: