Livet

Lång förmiddag!

Hej på er!

Det här har varit en låååång förmiddag kan jag säga. Började dagen med en lång PT med min fina fina Pia. Så himlans trevligt att få sällskap sådär på morgonkvisten. Vi betade av nästan 6 km under en timme. Det blev lite väl bråttom här hemma så det var med raska steg jag, Viktor o Harry spurtade till skolan. Galet nog lyckades Harry somna på den korta biten så då fortsatte vi på en promenad ner till ICA och sen direkt till dagens stora händelse – Inskolning på SATS! Mitt kort är nu upplåst och på måndag klockan 10 är det uppställning med min PT Mikaela. Så det är bäst för Harry att han gillar läget men det gick kanon idag och tjejerna som jobbar där är kanon så jag tror det kommer gå kanon.


Testar mattorna på MiniSats!

Det har alltså blivit en hel del promenering för mig den här förmiddagen! Jag fick en stegräknare av Fredrik igår (så himla tjusig turkos – matchar mina träningskläder. Tack hjärtat!) så idag är det premiär. Jag kan säga att komma upp i dom där ”10000 steg om dagen” som rekommenderas är ju inte ett problem om man börjar dagen med en runda i spåret. Kollade in den lilla manicken nu och jag har passerat 14000 steg före lunch. Sjukt nöjd!


Kolla! Massa steg och en sjukt snygg stegräknare. För det är ju det viktigaste, eller? 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: