Livet

Ensam i skolan

Jaha, här sitter jag hemma då och har lämnat Viktor för första gången på skolan. Det gick ju såklart jättebra och han vinkade glatt när jag gick. Alla småfisarna satt i en ring på den där stora mattan och såg mer eller mindre nöjda ut. Jag blev så stolt när Viktor med glädje satte sig där och såg hur säker ut som helst. Han som var en blygis från början har blivit en så stor och modig kille. Han vågar saker och ger sig på nya grejer på ett sätt han aldrig skulle gjort för ett par år sedan. Mitt älskade fina lilla hjärta ♥

Nu har jag o Harry fått finbesök av farmor så nu ska kaffet kokas och ett par av mina nybakade muffinsar serveras på finfat! I eftermiddag står det en liten shoppingtur på schemat – Viktor ska få sig en fruktburk och en kopp till skolan och sen får killarna hänga med mig till SATS! Det är dags att skola in på Mini-sats för Harry och skola in mamma hos en PT! Rapport om det kommer sen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: