Paella på Muurikka

Paella är otroligt gott! Vi åt det för ett tag sedan och det gick strålande fint att göra på Fredriks stekbord. Han är en jäkel på det där bordet och har fått till massa smaskens. Nu har den där jättestekpannan med en gasoltub under stått på landet ett tag men den måste nog hem snart så jag får fler goda maträtter därifrån.

Receptet till Paella är lika många som kockar så det tänker jag inte lägga upp här. Sök bara på nätet eller kolla första bästa kokbok så får du själva grunden. Sen funkar Paella som pytt-i-panna. Släng i det du har och gillar. Vi hade lax, musslor, räkor och salami men det funkar med kyckling, bläckfisk, kräftor och andra korvar. Allt är smarr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s