Livet

Lax och det jag hade hemma

En jättesmarrig middag av det som fanns. Nu fanns det ju visserligen en hel del eftersom jag handlade idag så det är ju liiite fusk men gott blev det. Jag hade planer på att göra lax efter ett recept jag hittat men det tog enligt receptet över en timme och här blev det middagspanik efter att Harry sett till att hela familjen inte kunde göra nånting annat än att roa honom.

Hur som. Det blev laxfileer  som hamnade i en ugnsform smord med lite olja. Jag kryddade med salt o peppar, rev över skalet av en citron och smulade en fetaost över. Toppade sen med ett par deciliter matgrädde. Skjuts in i ugnen! (200 grader typ en kvart)
Till laxen blev det fullkornspasta med lite olja, salt, peppar och färsk basilika. Körsbärstomater och grön sparris blev grönsakstillbehör. Bara för att jag hade hemma och dom var öppna slängde jag på lite rom på toppen. Blev perfekt för att salta upp det hela lite. GOTT!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: