Livet

Vilken Shoppingtur!

Oj! Vilken shoppingrunda det blev! Hittade massor med bra till båda killarna och en bonus till mig! Det bästa är att jag har betalat fullt pris för EN ENDA PRYL!!! Allt annat hade jag rabatter, kuponger eller ren tur med!

Hade kuponger på Kappahl som gav 25% på vissa barnplagg. Sen hade dom 50:- rabatt på barnbyxor och till slut va det jag behövde på ”3 för 2” kampanj. Tack för det!

På H&M hade jag först en kupong på barnkläder men sen visade det sig att det var clubdagar så då vart det helt plötsligt dubbelrabatt. Gillar! Här hittade jag min mammabonus i form av en superskön ”munktröja-klänning”. Hur skönt som helst att glida runt i för en sån som jag som älskar tunikor och klänningar!

Den enda sak jag faktiskt betalade det som stod på prislappen var Harrys randiga hängselbyxor – för 99:- på Lindex.

Jag firade shoppingen med en lunch på Waynes. Det var jag väl värd 🙂

Just det! Kan bjuda på en kod på H&M också som ger 20% på baby/barn : 9316
Gäller ÅRET UT!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: