Livet

Torsdag 11 augusti

Hej ni!

Jag är ledsen för att bloggning sista tiden varit halvtrist och dåligt uppdaterad. Men fy vad det tar på krafterna att göra nåt helt nytt som man aldrig gjort förut. Jag är helt slut på kvällarna och det är så långa dagar så jag hinner knappt tänka. Den lilla tid som blir över får Harry.

Idag ska jag o Harry ta tag i ett angenämt problem – nämligen shoppa till killarna. Det är fortfarande en del som saknas i höstgarderoberna och det är vårt mål idag. Härligt för mamma och soft för Harry som bara får hänga en dag med morsan i lugn o ro. Bilder på våra fynd kommer sen! Tills vidare tänkte jag bjuda på en bild på mig men jag inser att man inte alls tänker på kläder eller mig – det enda som syns är min hemska utväxt. Men den får jag inte göra nåt åt för inspelningarna. Typiskt va?!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: