Livet

Det är många borde och måste idag

Men inget av betydelse blir gjort. Har verkligen varken lust eller ork idag. Nån jäkla nerv har hamnat i kläm i ryggen också så jag känner mig som 102 år gammal mellan varven när det smäller till och jag knappt kan gå. Den där nervhistorien kom när jag var gravid och den verkar tydligen hänga kvar. Skulle gett mig ut i spåret ikväll hade jag tänkt men regndropparna och ryggen talar emot. Lutar åt soffan tyvärr.

I eftermiddag har jag o tvättmaskinen lekt. Vi har tillsammans lyckats tvätta alla nya kläder jag köpte samt all shopping jag bedrivit på vinden. Hittade rester från Viktors garderob i rätt storlek så dessa plagg har också fått sig en snabbtvätt. Så himlans skönt att ha lite kvar sen Liten så vi slipper köpa allt nytt till Mini. Sparar massor med pengar och kläderna håller ju garanterat för mer än ett barn. Undrar om jag borde börja sälja av nu eller om jag ska vänta och se om det blir nån trejde. Har ju i och för sig bokat en lillasyster i så fall så då kommer jag ju ändå köpa ihjäl mig på allt fint som finns till småpinglor. Ähh, det åker nog upp på vinden en sväng till ändå. Man vet ju aldrig.

Alla andra måsten? Jodå, dom finns. Men jag skiter i dammtussar och tvätt (den tråkiga vanliga tvätten alltså) och lägger mig på sofflocket. Har man ont i ryggen så har man!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: