Livet

Jag har inte slutat träna…

God morgon!

Som överskriften säger – jag har inte slutat. Men jag har blivit lite hemlig. Tyvärr håller jag ju på med ett stort projekt där jag har ett kontrakt som säger att jag måste vara lite hemlig en tid framöver. MEN! Jag har inte slutat – tvärtom!

Ni kommer få se resultatet av tjejmilen och lite andra smågrejer jag kommer lägga upp men annars får jag tyvärr inte säga så mycket. För att ni inte ska missa allt helt har jag lagt upp en ny ”ticker” i menyn där man kan följa viktminskningen. Den tickar på från vikten jag hade på inskrivningen på förlossningen och nedår. Jag har kommit en bit på väg men har en hel del kvar som ni ser… Det är bara att kämpa på! Började den här dagen med en PW i en halvtimme så jag är nöjd!

Nu måste jag ta hand om min lilla skrikapa och om en timme kommer det ett kamerateam hit. Fullt upp! Uppdaterar lite via mobilen under dagen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: