Livet

Inför hösten

Köpt på mig lite saker till killarna, främst Viktor, inför hösten och skolstarten. Ellos hade kanonrea och jag har fyndat både skolväska och coola (mycket viktigt) tröjor för mindre än halva priset. Han har bland annat fått en lego-tröja som han länge velat ha men dom kostar över 500 spänn i vanliga fall vilket jag vägrar betala. Nu hittade jag den för samma peng som vilken tröja som helst och då passade jag på. En mycket nöjd kille kan jag säga. Han är lite tveksam till att ha rosa kalsonger men dom är ju ändå coola så jag tror dom blir använda.

Till Harry hittade jag den underbaraste av höstoveraller från Land & Lake. En sååå fin med stjärnor till och med! För ynka 150:- vilket är ett kap! Jackan till Viktor är från Everest och fyndades på Stadium för ett par dagar sen.

Killarna behöver fortfarande lite kläder, tunna mössor och vantar men jag har spanat in lite i butiker jag ska kika på i nästa vecka tänkte jag. Bland annat har Kappahl jättefina kläder till Harry och deras utbud av byxor o jeans till Viktor var också kanon inför hösten. H&M var dock en besvikelse tyvärr så jag skippar hösthandlingen där för fösta gången sen Viktor föddes. Ska kolla in webshoparna i stället – mycket roligare och numera oftast lika dyrt/billigt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: