Livet

Tisdag 2 augusti

Galet! Det är augusti redan. Det är liksom slutet på sommaren på nåt sätt. Vart tog den här sommaren vägen???

Länge sen så idag blir det en ”jag idag” lista. Vi har varit en sväng till lekparken på morgonen och nu härjar Viktor på gården o Harry sover = lite egentid för mamma! Wohoo!

Dagens humör: BRA! Känns som en bra dag. Kan vara för att barnen än så länge är som små ljus!
Dagens måste: Bara roliga måsten idag. Packa inför en liten trip till landet imorgon.
Dagens bästa: Kvällsfika med E! Länge sen nu igen…
Dagens sämsta: Dåligt beteende och attityd bland ungarna på gården.
Dagens utflykt: Bad med Faster o kusin.
Dagens klädsel: Pippigul kyckling med linne från Gina och en svart kjol från H&M. Mina sjukt snygga flipflop från 2004 har jag med fördel inte fått med på bild. Men sköna är dom.
Dagens önskan: Att nån annan kom hit o lagade middag.
Dagens prestation: Mitt örnnäste där jag har TOK-KOLL på att leken på gården hålls på schysst nivå. (Snacka om att jag är sura mamman på gården. Men det skiter jag i – jag tycker ungarna ska bete sig som folk mot varandra)

Här bakom pelare och buske sitter jag och trycker i min solstol. Kanonskönt i solen och jag syns tillräckligt bra för att ingen ska hitta på dumheter men märks inte så mycket att jag ”stör”. Det krävdes lite ogräsrensning, sopning och flyttning av lite utemöbler men det är så värt det. Nu jäklar är det jag som tar över makten på gården!
(Blir fullständigt vansinnig på att föräldrar inte har koll på sina ungar. Släpper man ut dom får man fasen ha koll på att dom sköter sig och kan leka snyggt. Men här är det tyvärr bara jag och en enda förälder till som ens tittar till kidsen. Och så tycker folk att det är märkligt att ungar slåss och förstör leksaker. Puckon!)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: