Livet

Harry har käkat gröt!

God Morgon!

Idag är det ”vanlig” dag igen och Fredrik har åkt till jobbet. Vi har fått i oss frulle och snart ska jag o killarna ge oss ut på en PW/cykeltur/vagnstupplur.

Igår hade vi en trevlig kväll med bror o familj på middag. Mysigt värre! Lägger alldeles strax upp efterrätten som Camilla hade med sig. KÄRLEK! Så underbart god! Alla behöver göra den här efterrätten innan sommaren och jordgubbarna tar slut.

Gårdagens stora nyhet är dock att Harry testade på gröt. Han hajjade väl inte riktigt grejen men gillade smaken och fick nog i sig kanske en eller två små tuggor. Får se om vi testar idag igen – han tycker ju det är skoj med det mesta man kan stoppa i munnen så han lär greppa vad han ska göra med den där geggan snart 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: