Livet

Kortaste bröllopet

Jahupp. Då är man hemma och ombytt till myskläder i soffan då. Medan 75 andra kalasar vidare på vad som förmodligen kommer bli en superkul fest. Stackars Harry ville inte idag. Inte alls. Farmor ringde lätt förtvivlad (det sista man vill är ju liksom att ringa hem mamma när man är barnvakt). Hon fick inte i ungen mat. Han bara tvärvägrade. Så det vara bara att packa ihop sig och åka hem. Mitt i middagen. Kändes sådär. Fredrik stannade kvar och representerade familjen.

Så. Nu sitter jag här. Med en sjukt nöjd (och mätt) liten skit sött sovandes i sin säng. Och jag ska tillbringa kvällen med min dator och nån gammal rulle på TV. Det är ju också ett sätt att ta sig igenom en lördagkväll när man är piffad och sminkad för första gången på typ 1 månad. Surt sa räven.

Världens smutsigaste spegel såg jag idag. Viktor har nog varit där tror jag 🙂

Jag har på mig en jättegammal kjol från JC som är jättefin (betydligt finare än på bilden) och ett nytt linne från Gina. Guldsandalerna är från H&M.

Gångerna jag har sminkat mig ordentligt senaste året kan räknas på en hand. Så det är mycket kärlek bakom det här kan jag säga. Och så fick jag åka hem… jäkla skit!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: