Livet

Hemma igen!

Semester på landet över för den här gången. Nu blir det bara helger resten av säsongen. Skit också 🙂
Vi har haft underbara dagar men tyvärr har jag inte så mycket bilder att bjussa på för vädret har varit allt annat än snällt mot oss. Vi har till och med haft ett hyggligt åskoväder. Jag älskar åska. Så himla mysigt att sitta inne i soffan med en bok och bara mysa o lyssna på muller och regn.

Inte riktigt såna här blixtar på landet dock…

Nu ska jag tillbringa kvällen med planering. Japp. Det är dags att (fast det fortfarande är juli) att planera sensommaren och början på hösten. Mycket spännande är på gång men som ni vet får jag ju inte säga vad. Trist men sant. Ska träffa massa människor imorgon och kolla lite extra vad och hur mycket jag får avslöja vartefter.

När min planering är klar ska jag slänga mig i säng. För imorgon blir det en PW (äntligen efter förkylningen som suttit ALLDELES för länge) och sen storstädning. Det känns som man vill ha allt hemma i topp när man får hem ett helt kamerateam….

Från och med nu är bloggningen tillbaka som vanligt. Har saknat att uppdatera flera gånger om dagen nu under semestern. Även om det är skönt att vara utan internet, telefon och blogg så är det ännu skönare att få tillbaka gamla vanliga rutiner!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: