Livet

Pyssel på landet

Åhh! Haft en härlig dag på landet! Hela dagen har varit lugn och harmonisk och vi har hunnit med massor. Älskar såna dagar! Jag som alltid är stressad och känner att jag inte hinner. Vilken skön känsla att kunna sammanfatta dagen och känna att jag hunnit allt jag ville UTAN att ha varit stressad. Härligt!

Jag har med mig symaskinen för första (men inte sista) gången till landet. Har tillbringat eftermiddagen med ”att göra en Ernst” och sitta ute och sy. Solen värmde på ryggen och jag fick till nya gardiner – visar bilder imorgon när jag är helt klar. Har även hunnit göra ett litet blomarrangemang med fina gamla små flaskor som pappa hittat när han städat i förrådet här på landet. När man tar flera små vaser och sätter likadana små buketter i alla får man ett jättefint och lite större stileben. Lägg till nån personlig liten sak, snäckor, en sten, en prydnad eller som i mitt fall ett annat av mina sommarprojekt, rabarberblad i betong, så blir det ännu bättre. Me like!

Mamma o pappa har gäster och dom har med sig den här godingen, Alexis. En underbar korsning mellan lite allt möjligt och som håller ett tempo man bara kan drömma om. En frisk fläkt! Harry har henne under koncentrerad koll som ni ser. Sötisar!

Myggen håller sig borta hyfsat bra så jag ska ta och hugga tag i min bok och sätta mig på altanen en stund.

Trevlig kväll!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: