Livet

Meningslösa dagar

Kan inte ens beskriva hur less jag är!!!!

Jag tror aldrig man har så mycket man vill göra som när man är sjuk. Jag klättrar på väggarna här hemma! Tyvärr händer ju absolut ingenting som gör att jag mår bättre. Feber idag och en hals som är fylld med taggtråd. I vanliga fall hade jag varit ett vandrande apotek halvhög på cocilana (heter den så, den där hostmedicinen?) hela dagarna men nu när jag ammar vill jag inte (och får ju såklart inte) ta typ nånting annat än alvedon. Bara att bita i det sura och vänta…. och vänta….

Vi hoppas på att kanske kanske ta oss ut till landet imorgon. Fredrik vill åka (och jag med såklart) och jag är ju lika förkyld i den soffan som i den här. Kanske kan vara skönt att byta som omväxling. Men, vi får se imorgon. Kors i taket så ska ju Fredrik vara ledig veckan som kommer. Så jävla nedrigt att den möjligheten dök upp så sent och att vi inte har Viktor. Jag försökte byta med M så Liten kunde vara med oss den här veckan men det var som att prata med en vägg. Jag skulle kunna skriva ett meterlångt inlägg om hur jävligt det känns. Hur jävla dåligt samvete jag får av att dels ha semester utan Viktor och dels över att jag ska göra massa roliga saker utan honom. Sen får jag dåligt samvete över att jag inte känner att jag kan ha skoj för Fredriks skull. Han måste ju liksom få ha en bra semester ändå. Gaahh.. ja, du fattar – Det suger. Jag hoppas i alla fall på att vi får en trevlig vecka och att jag ska kunna njuta av att vara ledig med familjen fast Viktor inte är med. Fasen vad jag hatar det här med varannan vecka och skit!!!!

Inget positivt inlägg det här.. jag vet. Det har varit lite tunga dagar senaste dagarna. Förhoppningsvis försvinner det dåliga och deppiga med förkylningen. Ska ta och kika lite på TV nu innan det är dags för sängen…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: