Livet

Onsdag 21 juli

Men så bra man mår då. Fy fasen. Länge sen jag var så här dålig. Ligger i soffan eller i sängen och är i princip bara ”uppe” när Harry behöver mat. Tack och lov så är Fredrik hemma och tar Harry, vet inte hur det hade gått annars… Det känns faktiskt rätt skönt att det regnar idag – gör det lite lättare att ligga hemma och bara glo på TV. Just nu går MacGyver på TV till Fredriks stora glädje och han sitter som ett litet barn på julafton och nynnar med till signaturmelodin. Snacka om att han gärna skulle vilja vara han.. Springa runt i skogen och spränga upp saker med en tändsticka, 4 meter snöre och en vägkon till hjälp. Men söta är dom, han o Harry, mina älsklingar. Börjar däremot sakna Viktor redan… Men det är bara att försöka glömma bort det. Ungefär så här länge orkade jag sitta upp – tillbaka till kudden.

Ärligt! Vem är den här Maya som faktiskt har ORKAT engagera sig i att göra en idolbild av snubben. Och gemen? Vad fasen har dom med saken att göra…. Jag är förstummad! (kan iofs också bero på att jag tappat rösten idag)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: