Livet

Hemma!

Tror det här är nytt ”rekord” utan att uppdatera bloggen. Men är det semester (och taskig mottagning) så är det. Nu är vi i alla fall hemma och alla är sanerade, klippta, skrubbade och filade. Skönt!
En liten stund i soffan med datorn för att ladda över bilder och grejer blir det men det är sängen som gäller sen. Fast vi bara varit på landet en sväng så är det nästan en hel dag packning, städning och fix där och sen bilresa hem och sen allt pyssel när man kommer hem – man är ju helt slut! Sparar den högst underhållande sysselsättning kallad uppackning till imorgon. Ett litet bildhav från våra lata dagar bjussar jag på såhär på kvällskvisten!

Nattis!


Det märks att det är jag som håller i kameran va? Har tagit nästan 150 bilder och jag är med på…. 7.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: