Livet

Vacker

En ny familjemedlem som bor i kruka. Jag går runt här med skräckblandad förtjusning. Jag fullkomligt älskar orkidéer men dom älskar inte mig lika mycket tillbaka tyvärr. Jag är inte på nåt sätt kass med blommor men just dom här underbara små varelserna har en förmåga att tvärdö i min omvårdnad. Jag har nog aldrig sett en orkidé med så här många knoppar så jag önskar såå att den här kommer trivas och blomma om. 

Måste nog ta och införskaffa lite mer krukväxter hem inser jag nu när jag kollar in mina fönsterbrädor. Jag hade massor förut men av nån anledning har dom minskat med åren. Det ska det bli ändring på minsann. Bokar genast in ett besök på plantagen i den mentala kalendern!
 

Även den här godingen är en present från Elin. Hon hade verkligen med sig nåt till alla. Tack vännen! ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: