Hus och Hem

Vår egna lilla oas

Idag har vi bara gjort två saker. Köpt en pool – och badat i en pool. När kvällen närmade sig kom mamma o pappa. Och badade. Eller nja, mamma badade fötterna. Pappa badar inte. punkt. Vi brassade igång grillen och bjöd på grillade fläskkarre, baconinlindad kyckling och stark korv. Till det en jättesallad. Det var gott med mat i värmen. Fattar inte att man inte känner att man är hungrig när det är varmt. Men sen när man får mat i munnen märker man att man är skithungrig. Eller är det bara jag som funkar så?
Hur som helst så har vi haft en kanondag idag och ikväll kollar vi givetvis friidrotten och mumsar fredagsmys – popcorn blev det ikväll.

Shoppade en blixten-pool på BR. Kanske inte det snyggaste att ha på altanen men såååå skönt. Jag har legat som en strandad val där i ett bra tag idag. Lite andra småsaker blev också inhandlade men det är presenter och visas upp efter helgen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: