Livet

Torsdag 7 juli

God Morgon!

En numera ovanlig känsla att kunna sitta här och peta in ett morgoninlägg. Jag o Fredrik var uppe före barnen (japp, du läste rätt, barnen i plural. Vi fick hämta Viktor vid 23.30 igår för kusinen blev sjuk. Så trist för killarna men dom har en ny sleep-over bokad till lördag) och fick äta frukost tillsammans ute på altanen. Så mysigt att hinna prata lite och ses på morgonen! Sånt piggar upp dagen. Min plan var att hinna ut i spåret en sväng innan frukost men Harry tyckte att det var lagom att gå upp 4.48 imorse för att sen lagom somna om vid kvart över 8. Tack för den lillskit! Blir till att göra ett nytt försök ikväll med träningen. Tån är läkt (hoppas jag) så nu är det bara att sätta TOKFART!!

Har äntligen fått till en löpare och lite annat smått o gått till altanen. Den där duken har suttit i maskinen i över en vecka. Mamma har mycket tid över för tillfället!?!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: