Livet

23 timmar o 31 minuter..

…Sen senaste inlägget. Det är illa. Men åhh, man hinner/vill/kan ju inte sätta sig vid datorn när solen lyser och killarna är på kanonbra humör och bara vill hitta på saker. Idag har vi tillbringat nästan hela dagen hemma hos Pia o Artur. Massa sol, bus och BAD! Härligt härligt! När vi skulle åka hem blev vi av med Viktor som drog till ”kusinen” för sleepover – Hans första riktiga – så han var upprymd till tusen. Hoppas det går bra. Fick just lägesrapport om att dom är i säng i alla fall. Harry däremot är kvar hemma och sussar sött. Han var sliten ikväll efter värmen idag. Det tar på dom där småttisarna när det är så här varmt. Honom kan man ju inte slänga i poolen direkt.

Lite bilder från idag!

Har tillbringat dom senaste timmarna med att städa, byta lakan, vattna och plocka. NU ska jag jag o Fredrik ha lite soffmys innan vi ska sussa. Tur att man har inspelningsbar box…

Nattis

Kommentera

%d bloggare gillar detta: