Livet

Dagen i bilder

Har varit en hektisk men rolig dag. Vi har ju varit i stan vilket var en upplevelse. Harry funkar verkligen som ”hundtrick” och jag har blivit stoppad ett antal gånger av damer, tjejer, kvinnor och tanter. Han är ju söt så jag förstår dom. Däremot ska jag nog inte släppa iväg Fredrik på stan med honom… 🙂

Kvällen har jag tillbringat hos bästa Emma som styrt ihop middag med MINA TJEJER!!! Så himla kul att träffa dom igen. Vi hade en liten nostalgi-kväll och tittade till och med på gamla konståkningsbilder. Alltid lika kul att träffa dom, synd bara att det blir så sällan…

Killarna är äntligen i säng men det blev sent sent sent för dom båda. Och därmed kortare kväll för oss. Men men, sånt som händer – det är ju ändå sommarlov!

Status på tån – Aj fortfarande men det läker. Imorgon kan jag nog få på mig träningsdojjorna igen och då blir det en tur i spåret!


Det blir lite tokigt med bloggningen när jag är hemma med båda killarna. Sitta vid datorn ingår liksom inte riktigt i planeringen så den här veckan blir det lite samlingsinlägg på kvällen. Men efter semestern blir allt som vanligt igen! lovar! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: