Livet

Måndag 4 juli

Grattis USA på er dag!

Och GRATTIS till mina fina vänner Elin o Ulrika på era födelsedagar! ♥

Idag är det första dagen på riktiga ”semestern” och jag o killarna sitter och tittar ut på tråkigt väder. Men det brukar inte stoppa oss från att hitta på skoj saker. Först ska vi ta vagn och cykel till nån lekpark och sen har vi planer på att göra egen lera här hemma. Kom precis på att jag fyndade textilpennor på nån REA förut – kanske kan vi ta fram dom och måla några tröjor. Det finns alltid och göra om man bara tänker till lite.

När jag får lite tid över har jag massor med bilder från helgen att visa er. Bland annat fick min käre far frispel och spexade till sig lite så Viktor låg dubbelvikt av skratt. Lite annat smått och gott har vi också hunnit med, även om jag o Fredrik mest städade och donade i vårt hus. Nästa gång när vi kommer upp har jag med mig allt piff så då ska jag ta bilder och visa er hur det blev!

Nu först blir det kökstjänst så frukosten städar bort sig!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: