Livet

Ingen vidare kväll!

Ont i huvudet. Så väldigt ont i huvudet. Nu sover barnen så det finns äntligen lite tid för mamma att ta det lite lugnt. Blir soffan och Johan Falk på 4:an med en stor skål jordgubbar.

Undrar ni varför jag inte tränat nåt på flera dagara förresten?
Jo, det kan jag tala om. Nageltrång. AJAJAJAJAJ! Har så jävulskt ont i min stortå så jag stapplar fram. Tur att man är hemma så det funkar med flip-flops. Nåt annat på foten så gråter jag. Hoppas dock på att jag fått bort det onda och det ska läka nu. Ger det ett par dagar annars blir det en tur till doktorn.

God Natt!

0 kommentarer

  • Camilla

    Är det sant ! Välkommen till trånga klubben! Har läkartid på fredag och ska nageljäveln bort. En bit i alla fall. Fram tills dess är det barfota som gäller.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: