Livet

Torsdag 30 juni

Jaha, då var juni slut då. Men det känns väl ok ändå tror jag!

Harry är 2 månader och 3 veckor idag! Hurra för honom! Det går undan minsann. Min lille skrutt. Han ligger just nu spritt språngande och tränar gärnet i sitt babygym. Äntligen har han hittat allt att titta på och kan ligga där i riktigt långa stunder och fixa och dona själv.

Idag ska vi väl försöka överleva i värmen. Blir nog till att hänga mycket här hemma där det är föhållandevis svalt. Jag ska vattna lite och även vattna blommorna hos en granne. Kanske kanske om vi orkar att vi tar en sväng ner till Centrum men det får vi se. Planera lite inför helgen också kanske, måste nog åka och handla lite mat.
Ja, ni ser, verkligen en dag utan planer. Rätt skönt ibland. Skulle vilja ge mig ut och gå men det är för varmt. Får bli ikväll istället.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: