Livet

Händelsefattig dag med mycket kärlek

I den här värmen hade jag helst legat på stranden och pressat men med Lille Minifot som sällskap är ju det helt uteslutet. Vi hänger inne idag. Harry gillar inte alls värmen och här hemma är det snart så vi får sällskap av pingviner på grund av AC:n. Men han gillar det, ligger i bara linne o blöja och sover i soffan. Själv kollar jag massa avsnitt av Leila Bakar. Åhh vad det kliar i fingrarna att baka! Kanske hinner jag det ikväll? Hoppas!

Just nu hinner jag inte mer än att sitta i soffan. Mamma ska var nära idag. Väldigt nära. Måste hålla handen till och med. Men det gör mamma så gärna. Finns inget bättre än att vara nära ju… Det är ju det bästa med att vara mamma!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: