Livet

Växlande dag

Den här dagen har varit både kanon och helt bedrövlig. Värmen har tagit knäcken på både mig o Harry så vi har haft våra duster idag. Till slut kastade vi in handduken och gick upp till Pia. Sååå underbart att sänka ner sig i deras pool. Till och med Harry badade lite, men bara fötter och fick lite vatten på huvudet för att svalka. Det är jobbigt för dom små liven när det är så här varmt. Det kan aldrig vara vamt och skönt utan det ska minsann regna eller vara skållhett. Nu är vi hemma igen och jag önskar jag hade massa fina bilder på oss från dagen men det är svårt att ta bilder på sig själv i en pool med en bebis på armen. Har dock en bild på poolen i alla fall som är det bästa jag kan bjuda på!

Tänk nu mig mitt i där som en strandad val! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: