Livet

Svalka och solskydd för ansiktet

Jag är inte så noga med solskydd måste jag erkänna. Slarvar oftast med att smörja in mig på kroppen. Till ansiktet har jag däremot gjort det enkelt för mig. Ansiktskrämen jag använder har solskyddsfaktor 30 så nosen blir ordentligt insmord och solsäkrad varje dag. Den här krämen är en nyhet från Body Shop och precis som så mycket annat från dom är den kanon.

Till sommaren brukar jag dessutom lyxa till det med en facemist. Har i flera år använt mig av Biotherm men i år blev även den från Body Shop. Luktar mums och svalkar skönt. Bara ha i handväskan och spraya på en omgång när man känner sig riktigt varm och klibbig. Även den med SPF 30 så det är ju perfekt att fylla på skyddet lite under dagen.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: