Onsdag 29 juni

Ahhh… sådär. Klockan 11.14 påbörjar jag det som jag vanligtvis kallar ”morgoninlägg”. Men tack vare min underbare son som idag tyckte att TOKVRÅLA en timme var en bra idé så har min morgonrutin förskjutits en hel del. Nu efter ett antal varv i vagnen runt gården sover den lille terroristen och jag ska försöka avsluta min frukost jag började på för typ 2 timmar sen.

En väldigt trevlig sak är att jag får besök snart. Hanna är hos tandläkaren här i mitt område (folktandvården ligger i ett av husen i gården bredvid min) så när hon är klar kommer hon förbi och fikar en sväng. Massa trevligt! Det var länge sen vi sågs nu igen.

Vad dagen bjuder på i övrigt vet jag inte men jag har planer på att kontakta SATS för att låsa upp mitt träningskort efter graviditeten. Tänkte jag skulle försöka komma igång med lite enkla pass, typ spinning och dans, sånt som är skojigare än jobbigt.

Nu rör det sig i vagnen där ute – mammajobb igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s