Livet

Vecka 2 – Pass 1

Men jodå, bättre tid/km men det var en tung runda. Otroligt kvavt och varmt så jag valde en runda med minimalt med backar. Kanske var det därför jag kom ner på 6.40 min/km. Känns skönt att en halvmil funkar bra – ska köra så här ett par veckor nu och så tiden blir lite bättre sen är det bara att öka på distansen. Kanske finns det en chans att klara den där milen på under timmen?!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: