Livet

Kvällsgäst

Kolla vem som kom och hälsade på när vi satt ute på altanen ikväll. Han bor här nånstans och kommer knatande över tomten nästan varje kväll. Så här nära är det dock första gången han kommit. Mycket trevligt. Vad är det man får mata Kottar med? Kattmat? Vet bara att man inte ska ge mjölk… måste googla lite på det här! Söt som socker är han i all fall, vår store! husigelkotte.

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: