Livet

Galen dag!

Tänk er mig mitt på den där vita duken i alldeles för lite kläder (läs bikini) och två sjukt snygga fotografer i typ 30-års åldern bakom världens största filmkamera. Där har jag tillbringat min förmiddag idag. Kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig för ett par veckor sedan när jag började ladda för att visa upp gravid-bristnings-magen i sommar. Men va fasen! Dom tyckte jag va cool som ställde upp. Börjar själv tycka att jag är rätt ball som ger mig in på det här.

Har även varit på ett första besök för en sån där helgenomkörarae av kroppen. Värsta hälsokontrollen. Det som jag fick svar på idag så fina fisken ut. Tyvärr avslutades dagen i stan med en fet böter på 900 spänn. Så jävla bittert. Jag hade verkligen kollat på skyltarna men enligt den högst otrevliga och förbannat dryga damen så finns det tydligen skyltar som gäller för hela kvarter. Bara inse att jag är för ovan att köra inne i stan och betala. Blä!
(min visa far påpekade dock att en sån hälsokontroll som jag får kostar i runda slängar 2000 kr så ser man det positivt har jag sparat 1100. Han är smart han!)

Nu är jag hemma igen och har ÄTIT! Skandal att man inte får äta på hur många timmar som helst innan sån där hälsokontroll och att man dessutom ska stå och modella på fastande mage. 🙂
Tack snälla farmor (och morfar) som hängt med Harry hela dagen. Nu ska vi bara ha mys i eftermiddag, bara Harry o jag. ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: