Livet

Fina saker till killarna

När jag var i stan råkade jag passera en liten barnbutik som heter Lilla gröna indianen
Söta saker men mest svindyra märken som jag inte tycker är prisvärda för 5 öre. Men! Det är ju REA-tider så jag fyndade minsann. (oväntat va?)
Hittade en jätteskön och fin tröja till Viktor från Geggamoja. Organisk bomull och helt underbart mjuk. Tyvärr lär den väl inte hålla sig vit så länge men för en dryg hundring istället för nästan 500:- fick den följa med hem. Till Harry blev det en alldeles ljuvlig skallra med prassel, pingla, ”tuggbar” svans och greppvänliga armar från Maileg. Maileg har massor med fina saker till barn men samma sak där – svindyrt. Den här fick jag dock med mig för samma peng som tröjan så jag slog till. Den är invigd som ni ser och verkar gå hem hos min lilla minsting.

Farmor hade med sig present till Harry och så fort jag fått honom i ett bad ska vi testa nya fina kläderna från MEXX. Tack farmor!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: