Livet

Vi idag

Den här dagen har verkligen bara försvunnit. Jag insåg att jag inte kände mig helt på topp – har ont i halsen, känner mig varm och alltmänt hängig – så jag tänkte att jag lägger mig och vilar lite med Harry. Snacka om att vila, vi somnade och sov som stockar båda två i nästan 3 timmar! Ok att han gör det, han är två månader, men att jag slocknade på en minut är ovanligt. Kanske tar nattpassen mer än man tror och med lite baciller i kroppen behövde jag tydligen sova. Idag blir det bara att hänga med i Harrys tempo och han har knoppat in igen så jag lägger mig nog bredvid i soffan.. Inga pigga och piffiga bilder här idag inte…

Tack och lov för sele så man slipper bära hela dagarna. Ännu mer dagar som den här när man känner sig hängig.
Tillbaka i viloläge för oss nu!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: