Livet

Hemma!

Ja, det var ju alltså här hemma jag tog mig en runda imorse. Plötsligt mitt i packningen för landet blev det en hastig vändning och midsommar blev i Riala (typ åt Norrtälje) med Fredriks familj. En mysig kväll (med sol!) och gitarrspelande. Så himlans trevligt att Benny kan spela, sen kanske inte sången riktigt höll samma kvalité men vi hade skoj! Glömde kameran där så bilder får vänta tills ikväll när jag fått hem den.

Idag är det städdag här hemma och en VÄLDIGT trevlig överraskning rullade just in i köket. Jag är strålande lycklig och ska testköra den så snart jag bara kan!
Har dessutom lite REA-shopping-fynd som jag måste visa. Det är ute-pryttlar så jag kan inte få upp dom förrän det slutat regna.

Det här inlägget blev verkligen bara cliffhangers med ”det kommer bilder snart” så det är väl bäst att jag sätter fart med allt så jag har nåt att visa sen.

Resultatet från löprundan kommer också sen……. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: