Hus och Hem

Vardagsrummet

Sådär! Nu funkar allt som det ska igen. Efter att jag lagt ner ett par timmar med uppdateringar, inställningar och omstarter så visar det sig att det är blogg.se som verkar haft nåt knas. Inte förvånad men irriterad.

Här är i alla fall nya soffan! Det är bara soffan som är utbytt samt att mattan är ny. Allt annat är ”gammalt”.
Kuddarn är från Gripsholm och Mio (dom turkosa). Mattan fyndade jag på Rusta för ett par hundralappar! (man måste ju älska rusta mellan varven). Den stora golvkudden är från Indiska. Soffbordet skulle jag vilja byta ut men jag har faktiskt inte hittat nåt som passar bättre än vårt gamla IKEA-bord så det får stå kvar.

Nu när jag fått lite ordning saknar jag inte den gamla soffan alls. Jätteskönt med en ljus soffa som är lite mindre så den inte tar upp hela vardagsrummet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: