Livet

Onsdag 22 juni

God morgon!

Idag är en dålig onsdag. Viktor åker till pappa. Länge. Det är första omgången i sommarschemat. Han kommer inte tillbaka hem förrän nästa söndag. Ont i magen för mamma.
Bra nog har jag inte tid att tänka så mycket på det just nu för det är bara att hoppa in i duschen för min del. Ska till stan! för ett spännande möte. Vet inte om det blir nånting av det men OM så är det skoj värre. Är helt klart det galnaste jag gjort hittills i så fall. Lite nervös faktiskt!
Annars idag blir det till att vika tvätt och försöka få i alla fall liiite ordning i vardagsrummet. Hoppas på att lägga upp ett par bilder i eftermiddag. Skulle vilja hinna sy lite ikväll. Var länge sen. Men jag vet ju hur det brukar bli, man sitter vid middagsbordet klockan 18 och sen innan man ens hunnit reagera är klocken efter midnatt och det var läggdags för länge sen. Nåt jag däremot MÅSTE göra idag är att springa. Återkommer med resultatet av det.

Trevlig Lillördag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: