Livet

Dagen idag

Åhh! En spännade dag idag! Har ju varit på ett första möte gällande ett väldans roligt projekt i höst. Det är inte riktigt spikat ännu så jag håller lite tyst tills jag vet säkert.. Det gick i alla fall bra på mötet och jag ska tillbaka i nästa vecka och då vet jag säkert.

Dagen har annars bjudit på trevligt sällskap. Elwira, Pia och jag har tillbringat dagen som mammalediga och semesterfirare ska göra. I varsin solstol 🙂
Elwira har semester vilket är jätteskoj! Vi har inte setts på hur länge som helst så en dag med henne var högst välkommet!

E och jag tillbringade sen en bra stund på Rusta. Man hittar alltid saker man inte vet att man behöver där! Jag kom hem med tandkräm, sköljmedel, fläckborttagning och annat skoj. Och en matta till vardagsrummet. Tyvärr hann jag inte fota innan det blev mörkt så bilderna på det ompiffade kommer imorgonbitti.
Fredrik kom hem och satte upp en ny tavellist till mina stora foton vilket blev perfekt. Det är så mycket mycket finare att ha bilder på en list än direkt på väggen tycker jag. Det blir liksom lite mer liv i bilderna på nåt sätt.
Kvällsfika och dessert fick vi hos Elwira. Mumsiga jordisar med jordgubbskesella och digestivekex i botten. SÅ gott! Helt klart en dessert jag tänker göra ett antal gånger i sommar.

Harry sover, Fredrik kollar på nåt guldgrävarprogram på TV och jag sitter nyduschad fipplar med datorn. En riktigt bra avslutning på en bra dag. (Fast det har varit en Viktor-åker-dag)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: