Livet

Lång lekdag!

Jösses vilken lång dag. Nu äntligen sover alla barn (hoppas jag) och mamma kan sätta sig i soffan en stund. Det har varit lekdejt hela långa dagen med utflykt, picknick och mängder med framdragna leksaker. Dessutom har soffan ÄNTLIGEN hämtats upp av Mio så snart snart är den här jäkla soffhistorien över. Väntar bara på att få pengarna tillbaka nu! Hur skönt det än är att ha blivit av med den så efterlämnade Mio-killarna ett toksmutsigt golv, det regnade ju självklart när dom skulle springa in och ut. Under soffan hade tydligen ingen städat på ett tag heller (märkligt) så jag har jobb imorgon kan jag säga. Huga!

Avslutar kvällen med ett kort på världens snyggaste, goaste och finaste brorsor. Och dom är mina! ♥

Det är nya soffan som syns i bakgrunden. Vi har shoppat soffan på Huginvägen (dvs. av Pia) och jag börjar mer och mer känna att det kommer bli riktigt bra! Ska bara piffa och dona lite så kommer det bilder!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: