Livet

Kanske mitt enda REA-fynd

Det är en kanon sommar-REA i år. Massor med fint i butikerna. Men penningarna lyser med sin frånvaro i en mammaledigs plånbok så det blir inte mycket shopping för min del. Passade i alla fall på att fylla på förrådet av hela familjens favvo duschcreme från Body Shop. När det är mer än 50% rabatt på våra dofter är det ju korkat att inte shoppa på sig. Nu har vi nya flaskor i duschen! Härligt!

Kokosnöt används av samtliga i familjen. Den är en dusch-kräm som är tjockare och känns mer som en hudcreme. Jätteskön. Jag hittade dessutom en doft jag inte testat – Mango. Verkar vara väldigt lätt och fräsch och kommer nog bli poppis i sommar. Den lilla flaskan är också en nyhet för mig. Ett balsam med oliver som ska ge lite extra glans – hoppas det är bra!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: