Livet

Sjukhusdag


Vilken galen dag! Vi har varit på sjukhus med Viktor mest hela dagen. Jag, Viktor o Harry fick börja dagen med frulle på Donken vilket ju alltid är trevligt. Men när man har en liten kille med sig som knappt kan gå förstör det lite av det roliga. Efter ett besök på Närakuten som sen resulterade i ett besök på ”riktiga” akuten på Astrid Lindgrens så har hela familjen vilat och tagit det lugnt i soffan. Nu har vi koll på läget och den här snopphistorien går åt rätt håll. Jag kan säga att jag är glad att jag inte har snopp! AJ!!

Ikväll blir det film, godis och mys. Vi hade tänkt packa och dra till landet men när det ösregnar ligger vi lite lågt och väntar till imorgonbitti. Hoppas på sol då så drar vi direkt efter frukost!

Trevlig fredag alla!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: